Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Oosterlaagte (Bouwnummer 5) in Leens 9965 SG

Oosterlaagte (Bouwnummer 5)

9965 SG Leens
Koopsom € 64.000,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

Op een mooie locatie, aan de rand van Leens bieden wij 6 vrije kavels aan.
De kavels zijn gelegen in het uitbreidingsplan Oosterlaagte. De groottes van de kavels variëren van 574 m2 tot 751 m2. De ligging van de tuinen is zowel op het zuiden als op het noorden. 
Het gehele plan is ruim van opzet en is op een rustige locatie gelegen. Alle voorzieningen onder handbereik....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Op een mooie locatie, aan de rand van Leens bieden wij 6 vrije kavels aan.
De kavels zijn gelegen in het uitbreidingsplan Oosterlaagte. De groottes van de kavels variëren van 574 m2 tot 751 m2. De ligging van de tuinen is zowel op het zuiden als op het noorden. 
Het gehele plan is ruim van opzet en is op een rustige locatie gelegen. Alle voorzieningen onder handbereik.
Geïnteresseerd? belt u gerust voor meer informatie.


*** KIES UW KAVEL, KIES UW HUIS *** 

Speciaal voor deze kavels hebben wij 4 verschillende typen woningen ontwikkelt. Alle woningen ontworpen in een fraaie jaren ’30-architectuur en worden uitgevoerd met een lage gootlijn. De woningen kunnen met recht riant genoemd worden: Is het vanwege de woonkamer en semi-open keuken, de 3 slaapkamers, of de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer? Ruimte genoeg! Bij elke woning hoort een riante achtertuin, waar u de hele dag heerlijk van de zon kunt genieten. Wilt u graag contact met de straat, of uw achtertuin bij uw woonkamer betrekken? Het is allemaal mogelijk; u kunt namelijk kiezen voor een straat- of tuingerichte woonkamer. Alle woningtypes worden gebouwd met een inpandige of aangebouwde stenen garage. Zowel baden als slapen op de begane grond is mogelijk. De unieke combinatie van fraaie architectuur, hoge kwaliteitsnormen, veel inspraakmogelijkheden, snelle bouwtijd en concurrerende prijsstelling, maakt het plan in Leens bijzonder aantrekkelijk voor u. 

Toelichting meting gebruiksoppervlakte 
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Kenmerk: Doorstroomwoning, Nieuwbouw

Collegiale verkoop met Lamberink makelaars Assen
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 64.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging Indeling Perceeloppervlakte 750 m²

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.