Mijn favorieten

Thuis in aankoop

De meest gehoorde reactie die wij na een geslaagde aankoopbegeleiding krijgen is: "door jou in te schakelen kregen we eindelijk rust in de bezichtiging."

Familie, vrienden en kennissen geven u vaak vele nuttige adviezen op het moment dat u een huis gaat bezichtigen. Met als gevolg dat u met een waslijst aan aandachtspunten aan uw tour gaat beginnen. Dat is goed bedoeld, maar het leidt af van de belangrijkste vraag: voelt u zich thuis in het huis en de buurt waar het staat? Het legt vaak alleen maar extra druk op u, waardoor u zich niet de rust gunt om te ervaren waar het nu echt om draait: de sfeer. Als u James Stenekes of Jeroen Boomsma meeneemt, hoeft u zich geen zorgen te maken over technische zaken, want zij beschikken in ruime mate over de kennis en de ervaring om een huis te beoordelen op zijn bouwkundige merites en marktconformiteit.
Dat geeft rust tijdens de bezichtiging.U hoeft zich geen zorgen te maken over al die zaken op uw checklist, maar kunt gewoon uw hoofd leegmaken en op uw gemak door de woning lopen en de sfeer proeven. Simpelweg kijken of u van het huis úw thuis kunt maken. Intussen werken James en Jeroen los van u uw checklist af. Zij weten waar zij op moeten letten, kunnen zaken voor u in perspectief plaatsen en u adviseren over nog te nemen stappen of het inschakelen van experts. Na afloop van de bezichtiging voegen we in alle rust beide ervaringen samen, maken samen een afgewogen beslissing en stellen aan de hand daarvan een werkbare strategie op waarmee we uw droomwens kunnen verwezenlijken.