Mijn favorieten

Thuis in Stad en Ommeland

Actuele kennis van het werkgebied en haar bewoners is van essentieel belang voor een makelaarskantoor. Vooral kennis van de plaatselijke gebruiken en tradities zijn van groot belang om goed te kunnen adviseren in een aankoop- of verkooptraject.

Als geboren en getogen Groninger en door zijn ruime werkervaring in het Groningse kent James de steden en dorpen in zijn werkgebied door en door. Van de Stad Groningen tot aan Lauwersoog en van Delfzijl tot aan Zuidhorn. Ook Jeroen heeft diezelfde achtergrond en kent de stad Groningen en het ommeland op z'n duimpje. Samen kennen ze het karakter van de verschillende plaatsen, de leefbaarheid binnen dorpen en wijken, de gewoonten in de buurt of zelfs de straat. En de mensen? James en Jeroen weten hoe de plattelanders en de stadjers in elkaar zitten. Samen weten ze hoe ze denken, waar hun hart naar uit gaat en kennen ze de subtiele verschillen tussen de dorpen en hun bewoners en de stad. Kennis van onschatbare waarde die u nét even wat meer in staat stelt om een goede keus te maken als u een woning zoekt. Kennis die het verschil kan maken tussen huis of thuis.Maar ook cruciale informatie voor het bepalen van de strategie bij verkoop van uw onroerend goed. Informatie die bepaalt of uw aanbod goed wordt ontvangen bij uw doelgroep.
En misschien nog wel net zo belangrijk....ze spreken de mensen aan in hun eigen taal waarmee ze zich gemakkelijk kunnen uitdrukken!
Met een simpel "'Ik heur 't al wel, 't kin wel ient grunns volgens mie of nait?" wordt het ijs al snel gebroken en wordt een goede basis gelegd voor een open en gelijkwaardig gesprek.
We voelen ons sterk verbonden met deze streek en haar wijdse schoonheid. We koesteren de normen, waarden, gewoonten en tradities die de streek en de stad Groningen zo bijzonder maken. Die kennis en verbondenheid maken dat we ons thuis voelen in Stad en Ommeland.