Mijn favorieten

Thuis bij onze klanten

James Stenekes praat graag over zijn makelaardij. Dat komt doordat hij zijn werk met plezier doet en trots is op zijn bedrijf. Maar wat zeggen zijn klanten over hem? We laten er enkele aan het woord.

------------------

"zeer professioneel en prettig..."

Beste James en Angela,
Ik ben uiterst tevreden met de gang van zaken met betrekking tot de verkoop van mijn woning in Wirdum. Zowel de verkoopfase, de onderhandelingen als de afhandeling van verkoop heb ik als zeer professioneel en prettig ervaren.
Hartelijk dank,

- Wim Bijman -

Voor de heer Bijman verkocht makelaardij Stenekes zijn woning aan de Kerkeweg 36 in Wirdum.

------------------

"Positieve ervaring"

Makelaardij Stenekes is niet het grootste kantoor, maar wel een professioneel kantoor dat in vele opzichten zich positief onderscheidde: snelle reactie, grote betrokkenheid, veel enthousiasme, accuratesse, heldere communicatie, stipt in het maken maar vooral ook nakomen van afspraken, en daarbij uiterst deskundig in de adviezen en heel plezierig in de omgang. Het biedingsproces heeft geresulteerd in een prima verkoopprijs. Al met al een hele positieve ervaring en een aanrader voor iemand die overweegt zijn huis in de verkoop te geven.

- Roelof en Jutta Oostindiën -

Voor de familie Oostindiën verkocht makelaardij Stenekes hun woonhuis aan de Hoofdstraat 29c in Leens en tevens hun kantoorpand aan de R. Ritzemastraat 16 in Leens.

------------------

"Snel en in goed overleg gehandeld"

Even een bericht terug, met een kleine reactie over mijn ervaring met makelaardij Stenekes. Deze kan ik positief noemen. Het eerste contact was spontaan en duidelijk ,wat betreft de procedure en de consequenties voor de verkopers.

Later bij aanpassingen en onduidelijkheden bij bv notaris werd  snel en in goed overleg gehandeld,op een voor mij belangrijke amicale doch zakelijke manier.

Wat voor mij dan toch een minpuntje was, was de abrupte beëindiging van de samenwerking en het opstappen voordat de notaris zijn verhaal deed .

Maar de lekkere taart maakte moet ik eerlijk zeggen weer veel goed!

Groet Luc.

Voor Luc Dorresteijn en Tineke Holtrop verkocht makelaardij Stenekes hun woning aan de St. Hubertusholt in Bedum

------------------

"Zakelijk, maar ook heel ongedwongen"

"Als je er over na denkt om je huis te verkopen, ga je om je heen kijken. De volgende vragen spelen door je hoofd: Wat staat je te wachten? Hoeveel huizen staan er al te koop? Wat zal je huis waard zijn en opbrengen? Welke makelaar neem je in de hand? Als het serieus lijkt te worden kies je een makelaar uit. Voor ons was van belang dat we een makelaar uitgezochten die bekend is in de omgeving. (in ons geval Gemeente de Marne)
We hebben een afspraak gemaakt met makelaardij Stenekes en na afloop van het gesprek besloten we om ons huis bij James Stenekes in de verkoop te zetten. Na de nodige administratieve handelingen werden er foto’s gemaakt door een professionele fotograaf, en er werd een bordje op het huis geplaatst van TE KOOP! Tja en dan is het afwachten en wordt het echt spannend….

Vanaf die tijd kun je telefoon verwachten dat mensen je huis willen bezichtigen. Wat wij erg fijn vonden is dat je niet thuis hoeft te zijn tijdens een bezichtiging. James regelde dit allemaal voor je. Belangrijk is wel dat je huis netjes, schoon en opgeruimd is, deze tips kregen we dan ook mee.
Wij hebben de samenwerking met James als prettig ervaren. Het was zakelijk maar ook heel ongedwongen. Bij vragen of onzekerheden kon je altijd contact opnemen met hem. James blijft positief en eerlijk. Al direct in het begin zei hij: "Gezien de grootte van de tuin, verkoop je dit huis aan een vrachtwagenchauffeur of een visser". Al met al heeft de inschakeling van makelaardij Stenekes ons als resultaat opgebracht dat ons huis in 1,5 jaar is verkocht, en dat in de crisistijd. En aan wie denkt u? Inderdaad... aan een vrachtwagenchauffeur!"

- Rutger en Henriët Halma -

Voor de familie Halma verkocht makelaardij Stenekes hun woning aan de Julianalaan 1 in Leens.

------------------

"Creatieve oplossing"

"Als je op zoek bent naar een makelaar die in alle opzichten z'n best voor je doet, die sterk is in onderhandelen en die er voor zorgt dat je je droomhuis kunt aankopen, kies dan voor James!
Tijdens ons verkoop- en aankoopproces heeft James zich voor 100% ingezet. Omdat hij kennis van zaken heeft en daarnaast ook nog eens heel creatief is heeft hij bij de verkoop van onze woning een mooie oplossing gevonden zodat de aankoop van ons droomhuis door kon gaan.
We kijken terug op een hele prettige samenwerking met James en kunnen hem dan ook zeker aanraden!"

- Rik en Annelies Staghouwer -

Voor de familie Staghouwer verkocht makelaardij Stenekes hun woning aan de Kerspel 90 in Winsum.

------------------

"Als professioneel ervaren"

Door de goede en klantvriendelijke service heb ik mijn huis snel kunnen verkopen.
Mede ook door de mooie foto's van de fotograaf waar dhr. Stenekes mee samen werkt. Beide heb ik als zeer professioneel ervaren. Dhr. Stenekes is duidelijk in zijn uitleg, zegt waar het op staat en er was een goede communicatie. Een dik tevreden klant dus.

- Martin Dekker -

Voor de heer Dekker verkocht makelaardij Stenekes zijn woning aan de Meerpaal 313 in Groningen.

------------------

"De puzzel passend maken"

Wij hebben via makelaardij Stenekes ons huis verkocht. Omdat we reeds een woning hadden aangekocht, was het zaak om de verkooptermijn kort te houden. James heeft ons in een open en eerlijk gesprek precies uit de doeken gedaan wat we moesten doen om in de huidige markt kopers te vinden. We hebben niet verkocht voor de hoofdprijs, maar wel voor een eerlijke prijs gezien de huidige marktomstandigheden. En het resultaat mag er zijn. Ons huis hebben we binnen een maand verkocht, waarmee de weg vrij was om te kunnen genieten van onze nieuwe woning.
De puzzel passend maken daar gaat het om bij makelaardij Stenekes en dat is ze prima gelukt.

- Philip en Nathalie Oving -

Voor de familie Oving verkocht makelaardij Stenekes hun woning aan de Kerpsel 82 in Winsum

------------------

"Uitstekend begeleid"

“Eind vorig jaar besloot onze jongste zoon, dat het langzamerhand tijd werd het ouderlijk huis te verlaten.
Voor de aankoop van zijn woning heeft hij makelaardij Stenekes ingeschakeld. De onderhandelingen over de prijs heeft hij met een gerust hart aan de makelaar overgelaten.
Maar ook daarna, tijdens allerlei moeilijkheden die veroorzaakt werden door de verkopende partij, is hij meer dan uitstekend begeleid en is het uiteindelijk allemaal goed gegaan.
Dit heeft ons doen besluiten de verkoop van ons huis aan makelaardij Stenekes uit te besteden. Op zijn voorstel is het huis in de “stille”verkoop gegaan.
We hadden de bedoeling ons huis rond maart 2013 te gaan presenteren op Funda. Het is echter niet zover gekomen, omdat het huis al twee maanden eerder verkocht was.
We hebben dus twee keer heel goede ervaringen opgedaan met makelaardij Stenekes”

- Familie Kuizenga -

Voor de familie Kuizenga verkocht makelaardij Stenekes hun woning aan de Waarman 6 in Winsum en coachte bij de aankoop van de Lichtboei 179 in Groningen