Mijn favorieten

Hypotheekadvies

Heeft u uw droomhuis eindelijk gevonden? Dan wilt u niet wakker liggen van de financiering. Een goede reden om Makelaardij Stenekes te raadplegen voor de juiste financieringsvorm.

Voordat u gaat bieden op de woning van uw keuze, is het zaak om gedegen te kijken uw financiële mogelijkheden. In een steeds (sneller) veranderende markt is het van cruciaal belang om op zoek te gaan naar een hypotheekverstrekker die maatwerk levert naar uw wensen. Een hypotheekverstrekker die een optimale balans biedt tussen rente en risico. Geen gemakkelijke opgave wanneer u niet regelmatig op de geldmarkt actief bent. Maar waarom zou u dat zelf willen doen? Makelaardij Stenekes kan hierin voor u toch een bemiddelende rol spelen? Wij zijn goed ingevoerd in de wereld van de hypotheken en kunnen u in contact brengen met alle hypotheekverstrekkers in Nederland, zélfs bij uw eigen vertrouwde bank. 
Wij zorgen ervoor dat uw wensen in een optimale balans tot uiting komen in uw nieuwe hypotheek.
In de regio hebben we een goed en zeer uitgebreid netwerk van betrouwbare hypotheekadviseurs opgebouwd.  Dit zijn stuk voor stuk adviseurs die door ons zijn gescreend en waar we zelf goede ervaringen mee hebben. We willen u gerust in contact brengen met dit netwerk voor een gedegen, eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek. 

Meer weten?
Maak eens een afspraak met James Stenekes, of bel (0595) 443551.